Custom design

I ny bygningskunst lægges oftest mange kreative tanker og ideer for at skabe en innovativ ramme for husets funktioner og oplevelser for de mennesker, der besøger eller arbejder der. I mange tilfælde vil et standard produceret skiltesystem ikke kunne passes ind uden for store kompromiser.
Endvidere vil imagesskabende skiltning eller den fysiske profilering oftest designmæssigt ramme langt udenfor ethvert standard produkt sortiment.


Kunden har selvfølgeligt et stort behov for at fremstå unik og ofte med kraftige opmærksomhedsskabende elementer. Derfor er denne form for skiltning som regel præget af et helt specielt og enestående design, der er i tråd med kundens brand og design manual.
Da løsningen er en så betydende del af kundens virksomhedsprofil vil opgaverne altid være en tæt sparring mellem kunde, den kreative partner og leverandøren.
RetinaDesign kan levere unikke, kreative oplæg til den fysiske profilering, der helt er på linie med kundens brand og som resulterer i en designmæssigt balanceret løsning. Det være sig udendørs eller indendørs skiltning, dekoration, landemærker, indretning, udstillinger eller showrooms.
Opgaverne bliver løst via et netværk af teknisk, kreative, skabende personer. Dog altid med et twisted, no-nonsens præg.