Mission:

at få mennesker til at føle sig trygge i ukendte omgivelser

 

Vision:

at være førende rådgiver indenfor informationsdesign i det fysiske rum

Om RetinaDesign


Retina er latin, betyder ”at fastholde” og er betegnelsen for øjets nethinde. Det er her alt visuelt dannes før billederne sendes videre som millioner af synsimpulser til hjernen. På retina er alt imidlertid vendt på hovedet og vendes først rigtigt i hjernens synscenter.

RetinaDesign er et lille, omkostningslet og innovativt designbureau drevet af Nils Damsgaard og med rødder i skiltebranchen. Baggrunden er en solid erfaring i produkt- og grafisk design og med særlig fokus på visuel kommunikation, fysisk profilering og branding.

Jeg er uddannet arkitekt ( cand. arch. ) fra Arkitektskolen Aarhus med afgang 1983. Min interesse og specialeområde er og har altid været industrielt design – med specielt fokus på produktdesign og produktgrafik.

Jeg har været ansat som produktdesigner hos Modulex A/S fra 1985-1996. Fra 1996-1997 var jeg produktdesigner hos Danfoam A/S og 1997-2008 ansat hos Modulex Danmark A/S, denne gang som grafisk designer og key account supporter. Fra 2008-2011 som seniordesigner med ansvar for produktdesign i Modulex.

Jeg tænker holistisk med stor opmærksomhed på detaljer, men som billedet, der fæstner sig på nethinden vender jeg tingene på hovedet og anskuer opgaverne fra en utraditionel synsvinkel. Stilen er minimalistisk og udpræget no-nonsense.

Når man som jeg beskæftiger sig intensivt med et fokusområde gennem en årrække opnås en vis form for ekspertise og erfaring. Det er denne ballast jeg gerne vil bringe med ind i mit firma RetinaDesign og herigennem tilbyde viden, rådgivning, kreativitet og høj kvalitet til en gunstig pris og med levering til tiden.